Mainos

Suomalaiset innokkaita kokeilemaan seksileluja

Suomalaiset ovat innokkaita kokeilemaan uusia tapoja seksielämänsä piristämiseen. Jopa neljä viidestä 20-45-vuotiaasta suomalaisesta on valmis kokeilemaan seksilelua, pohjoismainen kyselytutkimus kertoo. Lelujen kokeilusta ja käytöstä pidättäytyy vain niukka viidennes suomalaisista, mutta kolmannes pohjoismaalaisista.

Kaikki pohjoismaalaiset käyttävät leluja mieluiten illalla ja aamulla. Suomen innokkaimpia seksivälineiden käyttäjiä ovat 20-29-vuotiaat. Naiset ovat jonkin verran miehiä aktiivisempia. Neljännes suomalaisista käyttää välineitä ainakin joskus yksin ollessaan. Varsinkin suomalaiset miehet leikkivät lomalla leluillaan.

-Internet ja seksikaupat ovat olleet tähän saakka ainoita seksivälineiden ostopaikkoja. Nyt tavallisiin päivittäistavarakauppoihin ja kioskeihin on tulossa kondomien kanssa samassa paketissa saatava helppokäyttöinen lelu. Väestöliiton kliininen seksologi Tarja Sandberg iloitsee tabujen väistymisestä ja kiittää mediaa avoimesta keskustelusta.

Ruotsalaiseen nettitutkimukseen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa vastasi vajaat 4 100 ihmistä, joista valtaosa avioliitossa tai avoliitossa. Sinkkuja oli niukka neljännes (24 pros.) vastaajista.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.