Mainos

Suomalaiset haluavat enemmän ja hitaampaa seksiä

Lapsi ei estä vanhempien seksielämää. Suomalaisperheiden vanhemmat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä seksielämiinsä, kertoo uusi kysely.

Lapsiperheiden vanhemmat harrastavat seksiä enemmän kuin yleensä annetaan ymmärtää. Yli 35 prosenttia Helistin.fi-sivuston tekemään Perhekyselyyn vastanneista vanhemmista kertoi harrastavansa seksiä muutaman kerran kuukaudessa ja vähän alle 30 prosenttia muutaman kerran viikossa viikossa. Vain kymmenesosassa parisuhteista seksiä oli vähemmän.

Vastaajat olivat varsin tyytyväisiä seksielämiinsä, vaikkakaan kolmasosa ei pistäisi pahitteeksi, jos seksiä olisikin hieman nykyistä enemmän. Määrän sijaan useimmat halusivat lisätä seksiin kiireettömyyttä.

Suomalaisilla on mitä ilmeisimmin erittäin hyvät puolisot sillä noin 82 prosenttia vastaajista kertoo olevansa täysin tyytyväinen kumppaniinsa sängyssä.

Vastaajien parisuhteissa ei ole ilmennyt tarvetta puolison pettämiselle. Hieman alle kymmenesosa vastaajista oli pettänyt kumppaniaan, joista noin puolet on salannut sen ja toinen puolikas puolestaan saanut tapauksen anteeksi.

Helistin.fi:n kyselyn vastaajista 96 prosenttia oli parisuhteessa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Helistin.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.