Mainos

Suomalais-virolainen huumeliiga kiinni

Poliisi ja Viron rajavartiolaitos saivat kiinni suomalais-virolaisen huumeliigan. Poliisi on takavarikoinut yli 100 kiloa hasista ja nelisen kiloa amfetamiinia.

Hämeenlinnan poliisi ja Viron rajavartiolaitoksen huumeryhmä ovat yhdessä iskeneet suomalais-virolaiseen huumausaineliigaan.

Virolaiset ovat vastanneet liigassa huumausaineiden tuonnista, toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta. Suomalaiset ovat huolehtineet aineiden myynnistä ja jakelusta.

Vantaan käräjäoikeus antoi tiistaina päätöksen huumeiden levityksestä. Päätekijäksi osoittautunut tukkukauppias sai yhdeksän vuoden tuomion ja yhdeksän muuta keskeistä levittäjää eri pituisia tuomioita.

Nyt paljastettu huumeiden tuontia koskeva osuus on jatkoa kahden kuukauden takaiseen juttusarjaan, jossa tiedotettiin huumausaineiden levityksestä. Tiistaina tuomion saanut tukkuporras ruokki muun muassa ns. Eiran mafiaa.

Poliisitutkinnassa on tullut esille 200 kilon huumemäärä. Poliisi on takavarikoinut yli 100 kiloa hasista ja nelisen kiloa amfetamiinia. Takavarikoidun hasismäärän hinta katukaupassa olisi noin miljoona euroa. Määrä vastaa noin 300000-400000 käyttöannosta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.