Mainos

Suomalainen vankikarkuri ammuskeli Ruotsissa

Suomalainen vankikarkuri on pidätetty epäiltynä murhayrityksestä Eskilstunassa Keski-Ruotsissa eilisiltana sattuneessa ammuskelussa. Välikohtauksessa haavoittui viisi ihmistä.

Pidätetty 27-vuotias suomalaismies on aiemmin tuomittu samanlaisesta rikoksesta Suomesta, mutta hän ei ole suorittanut rangaistustaan. Suomalaisen toveri pidätettiin aselain rikkomisesta. Kolmas suomalainen otettiin kiinni, mutta laskettiin vapaalle jalalle viime vastaisena yönä.

Suomalaiset olivat tilapäisesti Eskilstunassa käydäkseen tanssiravintola The Gatessa perjantaisin järjestetyissä "suomalaistansseissa". Kävelykadulla ravintolan ulkopuolella syntyi tuntemattomasta syystä riita, jossa neljää noin 25-vuotiasta eskilstunalaista ja pidätettyä 27-vuotiasta ammuttiin jalkoihin. Kiistan osapuolet eivät tiettävästi tunteneet toisiaan.

Suomalaismiehet yrittivät paeta autolla, jonka he olivat pysäköineet vain 75 metrin päähän poliisiasemasta, minkä vuoksi heidät saatiin hyvin nopeasti kiinni. Poliisi löysi autosta kolme pistoolia. Haavoittuneet vietiin sairaalaan, mutta yhdenkään tila ei ole hengenvaarallinen. Poliisi ei tiedä, miksi myös suomalainen haavoittui jalkaan; ampuiko hän omaan jalkaansa vai oliko ampujia useampia. Kenenkään eskilstunalaisen ei kuitenkaan epäillä osallistuneen ammuskeluun.
(STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.