Mainos

Suomalainen siirtynyt operaattorilta toiselle

Syyskuun loppuun mennessä lähes 155 000 liittymän haltijaa oli siirtynyt uuden operaattorin palveluihin. Heinäkuun lopussa alkaneella numeron siirtomahdollisuudella pyritään vauhdittamaan kilpailua.

Matkapuhelinnumeroiden siirto toiselle operaattorille kiihtyi syyskuussa. Numerot Numpacin kokoamien tietojen mukaan syyskuun loppuun mennessä lähes 155 000 liittymän haltijaa oli siirtynyt vanhan numeronsa kanssa uuden operaattorin palveluihin.

Siirto tuli mahdolliseksi heinäkuun lopussa. Numeron siirtomahdollisuudella pyritään vauhdittamaan kilpailua.

Syyskuussa vaihtoja oli lähes 94 000. Elokuusta luku kasvoi melkein 33 000:lla.

Eniten siirtoja on koonnut vielä piskuinen Saunalahti, joka kertoi melkein tuplanneensa liittymämääränsä heinä-syyskuussa. Lisäys kesäkuun lopusta oli lähes 40 000 liittymää.

Suurin menettäjä on markkinajohtaja TeliaSonera. Sen nettomenetys on 30 000 liittymää. Yhtiö antoi poikkeuksellisesti tiedot liittymämääristä jo ennen tulostietojensa julkistamista. Syyskuun lopun 2441000 liittymällä yhtiö hallitsee runsasta puolta markkinoista.

Markkinoiden kakkonen Radiolinja kertoi päässeensä siirroissa plussalle, mutta ei antanut vielä tietoja liittymämääristä.

Sitä seuraava DNA laskee saaneensa noin uutta 20 000 liittymää.

Operaattoreiden omistama Numpac ei kommentoi siirtovirtoja, mutta yhtiöiden ilmoitusten perusteella suuri osa siirroista näyttää menneen päittäin.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 01.10.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.