Mainos

Suomalainen rekkakuski yrittää vapaaksi takuita vastaan

Venäläiseen miliisiin törmännyt suomalainen autonkuljettaja oli maanantaina edelleen pidätettynä Käkisalmessa. Tiistaina ratkeaa, pääseekö hän vapaaksi takuita vastaan.

Miliisi sai surmansa viime perjantain vastaisena yönä, kun puutavararekkaa kuljettanut tervolainen Riku Mykkänen törmäsi mieheen. Paikalla oli hetkeä aiemmin sattunut säiliöauton ja puutavara-auton kolari, jota miliisi oli selvittämässä.

Riku Mykkäsen veli, hänen työnantajansa ja UPM-Kymmenen lakimies pääsivät maanantaina tapaamaan suomalaista miliisiasemalla. Veljen mukaan hän voi hyvin. Suomalaiset toimittivat hänelle ruokaa ja juomaa.

Pietarista odotetaan tiistaina Käkisalmen syyttäjää paikalle. Syyttäjä päättää, päästetäänkö Mykkänen vapaaksi takuita vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä.

Onnettomuusauto kuuluu tervolaiselle V. Mykkänen Kuljetus Ky:lle. Yhtiön toimitusjohtajan Petteri Mykkäsen mukaan kolaripaikka Käkisalmen lähistöllä oli merkitsemätön ja valoton. Mykkäsen edellä ajanut suomalaisrekka selvisi yllättäen eteen tulleen onnettomuuskohdan ohi, mutta Mykkäsen auto alkoi heittelehtiä ja osui kolariautoihin sekä miliisiin.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.