Mainos

Suojakertoimen sisältävä päivävoide ehkäisee maksaläiskiä

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Sirpa Tornikosken iho oli upeassa kunnossa, mutta kokkolalaisen naisen huolena olivat maksaläiskät. Meikkitaitelija Riia Koivisto opasti, kuinka niitä voi ehkäistä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Riia suositteli Sirpalle päivävoidetta, jossa on suojakerroin 15. Maksaläiskät tummuvat UV-altistuksessa, joten ihon suojaus on tärkeää. Suojakerroksen sisältävä päivävoide on hyvä valinta esimerkiksi ulkoillessa. Aurinkoa ottaessa kasvoille on valittava aurinkovoide.

Riia valitsi kasvoille päivävoiteen, jolla on ryppyjä tasoittava ja ehkäisevä vaikutus. Riia muistutti, että päivävoidetta on levitettävä myös kaulan iholle, joka jää usein huomiotta. Huolellinen kauneutensa hoitaja ei unohda myöskään silmänympärysvoidetta eikä yövoidetta, jotka on hyvä valita samasta sarjasta kuin päivävoide.

Ehkäise vanhenemista

Kliiniset testit ovat osoittaneet, että kymmenen päivän NIVEA Visage Anti-Wrinkle Q10PLUS-voiteen käytön jälkeen ihon kiinteys on parantunut. Neljässä viikossa pienet uurteet ovat tasoittuneet, ja rypyt ovat silminnähden madaltuneet. NIVEA Visage Anti-Wrinkle Q10PLUS-voide ei tehoa ainoastaan ihon vanhenemisen aiheuttamiin ongelmiin. Se myös huolehtii ihon kosteustasapainon palauttamisesta. Voiteen kosteusteho tekee ihon pehmeämmäksi, nuorekkaammaksi ja kiinteämmäksi.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.