Mainos

Suojaa käsille

Suosionsa jo vakiinnuttaneen NIVEA Hand Anti-Age Q10PLUS -käsivoiteen tehoa on parannettu tuplaamalla voiteen sisältämä Q10-koentsyymin määrä.

Käsien iho on koetuksella erityisesti talven kylmässä ilmassa. Nopeat ja suuret lämpötilan vaihtelut ja liian kuuma pesuvesi kuivattavat ihoa. NIVEA Hand Anti-Age Q10PLUS -käsivoide aktivoi ihon omaa energiatuotantoa, kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Siinä on myös UVA/UVB-suoja, joka suojaa ihoa auringon vanhentavalta vaikutukselta ja pigmenttiläiskiltä.

Kliiniset testit ovat osoittaneet, että säännöllinen NIVEA Hand Anti-Age Q10PLUS -voiteen käyttö kiinteyttää ihoa jo muutamassa viikossa.

NIVEA Q10-koentsyymi – ihon oma tehoaine

NIVEA Hand Anti-Age Q10PLUS -voiteen teho perustuu Q10-ja R-koentsyymeihin, joita esiintyy ihossa luontaisestikin. Nuoressa ihossa Q10-ja R-koentsyymejä on riittävästi, mutta niiden määrä vähenee jo kolmekymppisillä.

Beiersdorf on patentoinut ainutlaatuisen synteettisen NIVEA Q10-koentsyymin, joka on niin lähellä ihon omaa Q10-koentsyymiä, että sille on saatu lupa kutsua sitä ”ihon omaksi” Q10-koentsyymiksi.

Q10- ja R-koentsyymit ovat ihon uusiutumisen kannalta välttämättömiä tehoaineita. Ne vaikuttavat ihon uusiutumiseen ja riittävän adenosiinitrifosfaatin (ATP) saantiin. Solut käyttävät ATP:tä energiavarastona. ATP luovuttaa soluille energiaa, joka auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. Voimistunut iho pysyy joustavampana ja ihokudos kiinteytyy.

NIVEAN käsivoiteet hoitavat käsiä päivin ja öin

NIVEA Hand Anti-Age Q10PLUS -käsivoiteen lisäksi NIVEAN käsivoidesarjaan kuuluu neljä muutakin tehokasta tuotetta. NIVEA SOS Hand Cream -käsivoide (50 ml) on todellinen tehokosteuttaja, joka sisältää mm. dekspantenolia, calendulaöljyä, glyseriiniä ja lipidejä. Se on ainoa päivittäistavarakaupoissa myytävä voide, joka sisältää jopa rohtunutta ja rikkimennyttä ihoa rauhoittavia ja hoitavia aineosia. Voiteen koostumus on tiivistetty ja riittoisa. Tuubi riittää 200 käyttökertaan.

NIVEA DNAge Anti-Age Hand Care on kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide, jossa on tehostettu UV-suoja (sk 15). Käsivoide myös estää pigmenttiläiskien syntymisen ja vähentää käsien pieniä juonteita selvästi. Se sisältää foolihappoa ja kreatiinia, jotka aktivoivat tehokkaasti tervettä solunmuodostusta ja siten nuorentavat ihoa solun sisältä.

NIVEA Hand Intensive Nourishing Cream on ravitseva käsivoide. Se sisältää makadamiaöljyä, luonnon mineraaleja, hydramiinia ja tehokkaan vitamiiniyhdistelmän.

NIVEA Hand Night Renewal Treatment elvyttää käsien ihoa yön aikana, jolloin iho on kaikkein vastaanottavaisimmillaan. Täyteläinen koostumus sisältää mm. helokkiöljyä, biotiinia sekä rypäleenkiviöljyä.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.