Mainos

Suojaa ja edistä ruskettumista

Nivea SUN project & bronze

Vihdoin saatavilla on voide, joka sekä suojaa auringolta että edistää aktiivisesti ruskettumista. NIVEA SUN Protect & Bronze on varustettu suojakertoimella 10 tai 20 ja suoja toimii heti levityksen jälkeen. Lisäksi voide edistää ihon ruskettumista stimuloimalla ihon omaa melaniinin tuotantoa.

Auringon säteet aktivoivat ihon alempia kerroksia, jossa solut alkavat tuottaa melaniinia – pigmenttiä, joka suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta muuttamalla sen sävyä ruskeammaksi. NIVEA SUN Protect & Bronze sisältää lakritsikasvin uutetta, joka lisää melaniinin määrää ihossa ja siten edistää ihon ruskettumista.

Melaniini antaa iholle suojaa ja väriä

Lakritsikasvin uutteen avulla NIVEA Protect & Bronze -voide edistää pitkäkestoisen ja tasaisen rusketuksen syntyä. Lakritsikasvin uute (Glycyrrhetinic Acid) voimistaa melaniinin tuotantoa ihossa yhdessä auringonvalon kanssa, joten iholle tulee kaunis luonnollinen rusketus. Voide ei sisällä itseruskettavia ainesosia, vaan rusketusta edistävä vaikutus syntyy ainoastaan ihon oman luonnollisen melaniinituotannon kiihtymisestä.

NIVEA SUN Protect & Bronze on tutkittu ja testattu niin laboratoriossa kuin kuluttajilla. Tulokset jopa ylittivät odotukset, koska ihon nopeamman ruskettumisen lisäksi myös ihon oma, luonnollinen suoja vahvistui melaniinin määrän kasvun vaikutuksesta. Näin voide tarjosi entistäkin tehokkaamman UVsuojan.

Kevyt ja nopeasti imeytyvä

NIVEA SUN Protect & Bronze on koostumukseltaan erittäin kevyt emulsiovoide ja se imeytyy nopeasti. Myös UVA- ja UVB-suojat aktivoituvat välittömästi levitettäessä. Vaikka koostumus on kevyt, eikä jätä iholle tahmeaa tunnetta, se on myös vedenkestävä.

Koska tuote ei sisällä itseruskettavia ainesosia, on myös rusketuksen kesto pidempi ja lopputulos tasaisempi. Perinteiset aurinkotuotteetkaan eivät luonnollisesti estä ruskettumista, mutta uusi NIVEA SUN Protect & Bronze auttaa ruskettumaan turvallisesti nopeammin.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.