Sunrise Avenuen fanit suuttuivat kitaristin potkuista

Suomalainen menestysyhtye Sunrise Avenue ilmoitti perjantaina erottaneensa kitaristinsa. Kärkkäinen oli itse yllättynyt potkuistaan ja nyt myös bändin fanit vaativat parempaa selitystä erottamiselle kuin taiteelliset erimielisyydet.

Sunrise Avenuen suurimmassa hitissä lauletaan "pieleen menneestä sadusta". Kitaristi Janne Kärkkäisen satu päättyi perjantaina, kun yhtye irtisanoi soittajan musiikillisiin ja henkilökohtaisiin erimielisyyksiin vedoten.

- Minun matkani ihmemaahan on valitettavasti päättynyt. Sitä miksi näin on käynyt, en valitettavasti itsekään tarkalleen tiedä. Päätös ei ollut minun. Olisin ollut valmis tekemään kaikkeni, ettei näin olisi käynyt, Janne Kärkkäinen kertoi perjantaina.

Nyt fanit vaativat selvitystä Kärkkäisen potkuista. Adressit.com-sivustolla kerätään parhaillaan nimiä, jotta bändi kertoisi erottamisesta tarkemmin.

- Me fanit, jotka ostamme kyseisen yhtyeen levyjä ja käymme heidän keikoillaan emme voi tyytyä tällaiseen "lausuntoon" vaan olemme sitä mieltä, että ansaitsemme kuulla paremman selityksen. Lisäksi pyydämme tämän päätöksen tekoon osallistuneita tahoja miettimään Kärkkäisen erottamista uudelleen, adressissa todetaan.

Sunnuntai-iltapäivään mennessä adressiin oli kertynyt vajaa 300 nimeä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat