Sunrise Avenuen ex-kitaristi: Samu päätti erottamisestani!

Hittibändi Sunrise Avenuen elokuussa erottama kitaristi Janne Kärkkäinen kirjoitti keskiviikkona nettiblogissaan oman versionsa tapahtumien kulusta.

Kärkkäisen mukaan yhtyeestä erottaminen tuli hänelle täytenä yllätyksenä. Kärkkäisen näkemys eroaa merkittävästi yhtyeen nokkamiehen Samu Haberin julkisuuteen antamista lausunnoista, joiden mukaan kitaristi erotettiin Sunkkareista "riittämättömän musiikillisen inputin ja henkilökohtaisen syiden" vuoksi.

Myös Haber on pohtinut asiaa blogissaan. 21. elokuuta päivätyssä kirjoituksessa hän kertoo, ettei bändin ongelmia pystytty selvittämään puhumalla. Haber vihjaa, etteivät bändin jäsenet "mahdu enää samaan keikkabussiin".

Janne Kärkkäinen korostaa, ettei Haber edelleenkään ole pystynyt nimeämään selkeää syytä sille, miksi kitaristi sai lähteä bändin riveistä.

- Jos Samulla olisi joku sellainen syy, jonka hän voisi itseään vahingoittamatta kertoa, olisi se jo varmasti kerrottu. Jokainen, joka minut oikeasti tuntee, tietää, ettei minusta ihmisenä saa sellaista ongelmaa, jonka tämä (Haberin blogi)kirjoitus kuvailee. Jopa suurin osa porukasta, jotka ovat allekirjoittaneet jutun, tietävät sen. Ei myöskään kannata hämääntyä siitä, että Samulla olisi jonkinasteinen kiinnostus minun vointini puolesta. Voin sanoa, että sen tekstin jälkeen, minkä hän "lateli" minulle tämän asian yhteydessä puhelimessa, en usko että hän pystyy enää enempää minua loukkaamaan, närkästynyt Kärkkäinen kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat