Sunrise Avenue osti studion

Maailmaa valloittava suomalainen Sunrise Avenue on löytänyt hyvän sijoituskohteen rahoilleen. Samu Haberin luotsaama yhtye osti tällä viikolla oman studion hittinikkari Risto Asikaiselta.

Vuosi 2007 on ollut hieno vuosi suomalaiselle Sunrise Avenuelle. Bändi palkittiin keväällä Vuoden yhtyetulokas -Emmalla. Yhtyeen esikoislevy On The Way To Wonderland on käynyt hyvin kaupaksi Suomessa ja ulkomailla. Levyä on myyty kultalevyyn oikeuttavat määrät muun muassa Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa.

Suosion vuoksi keikkaakin on riittänyt. Poppoo palasi juuri Suomeen 169 keikkaa käsittäneeltä kiertueelta. Lentomaileja on luvassa lähitulevaisuudessa lisää, sillä Sunrise Avenue lähtee seuraavaksi vierailemaan Amerikassa ja Japanissa. Samalla yhtye työstää seuraajaa menestysalbumilleen.

- Koska uusi levy ilmestyy, riippuu aika paljon siitä, miten siellä Japanissa ja Amerikassa menee. Toivon, että uusi levy tulisi ensi vuoden loppuun mennessä, laulaja Samu Haber virkkoi eilen MTV:n Viihdeuutisille.

Yhtyeen pitää kiireisenä uuden studion rakentaminen. Sunrise Avenue osti torstaina tuottaja Risto Asikaiselta studion voidakseen tehdä rauhassa seuraavaa levyä.

- Voidaan tehdä rauhassa omissa oloissa, villasukat jalassa musiikkia seuraavalle levylle.

Sunrise Avenuen miehityksessä tapahtui kesällä muutoksia, kun yhtye irtisanoi alkuperäisen kitaristinsa Janne Kärkkäisen. Kiertueella kitaraa on soitellut Riku Rajamaa. Haberin mielestä Riku on tervetullut liittymään yhtyeeseen.

- Pidän ajatuksesta, että Riku olisi mukana enemmänkin. Et hänestä tulisi vakituinen jäsen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat