Mainos

Sundqvist ei julkista korvaussopimustaan

Konsultti Ulf Sundqvist ei aio harkita Arsenal-Sillan kanssa tekemänsä sopimuksen julkistamista. Sundqvistin mukaan julkistamisesta ei ole keskusteltu omaisuudenhoitoyhtiön kanssa. Jos kahdenvälinen sopimus julkistettaisiin, se vaatisi Sundqvistin mukaan neuvotteluja Arsenal-Silta Oy:n toimitusjohtajan Jarmo Matinlassin kanssa.

Sundqvist haluaa edelleen korostaa, ettei sopimuksessa ole mitään olennaista sellaista, joka ei jo olisi julkisuudessa ollut esillä. Julkisuudessa esiintyneissä kommenteissa on vaadittu sopimuksen julkistamista muun muassa siksi, että Sundqvist on saanut sopimuksen avulla valtiolta suoraa taloudellista hyötyä.
-En lähde tällaisia heittoja kommentoimaan. Nyt esiintyy jo niin paljon erilaisia väitteitä, ettei niiden perässä pysy.

Sundqvist ei halua harkita myöskään Arsenal-Sillan kanssa tekemänsä sopimuksen purkamista, vaikka valtion vakuusrahaston valtuusto niin keskiviikkona suositteli.
-Toistan vain sen, mitä sanoin jo keskiviikkona tuoreeltaan. En näe mitään perustetta sopimuksen purkamiselle. Sopimus on tehty pitävin juridisin perustein kahden osapuolen kesken, sanoo Sundqvist ja kertoo keskittyvänsä nyt vain juridiikkaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.