Mainos

Suloinen pikkutyttö näki ensimmäistä kertaa elämässään oikean ballerinan – hillitön reaktio!

Kun pikkutytön ja ballerinan katseet kohtasivat, heidän välilleen muodostui välittömästi maaginen yhteys. 

Useimmat pikkutytöt rakastavat kauniita ballerinoja ja kimaltelevia asuja. Niin myös tyttölapsi Stella Schwendeman, joka jähmettyi täysin kohdatessaan keijuasuun pukeutuneen ballerinan Faierien musiikkifestivaaleilla Yhdysvalloissa.

Ballerinan asu teki tyttöön suuren vaikutuksen

Kun ballerina Abigail Cowanin ja Stellan katseet kohtasivat, ympärillä olijat pystyivät lähes havaitsemaan ympärillä lentelevät kipinät. Pikkutytön äiti kertoo, että Cowan teki tyttöön todella suuren vaikutuksen, ja tämä ryhtyikin välittömästi kommunikoimaan ballerinalle. 

Äiti uskoo, että ballerinan asu, kruunu ja nuori ikä saivat tytön reagoimaan uuteen ystäväänsä niin voimakkaasti. Onneksi kamera oli valmiina ja tämä taianomainen hetki saatiin taltioitua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen jälkeen, kun vanhemmat jakoivat kuvan sosiaalisessa mediassa, kuva on lähtenyt leviämään laajalle ja ihastuttanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. 

Balettinäytökseen jo ensi talvena

Festivaalien tarkoituksena oli juhlia syksyn alkamista, ja useimmat lapset olivat pukeutuneet naamiaisasuihin aina keijuista merirosvoihin ja ballerinoihin. Pienen Stella-tytön äiti kertoo, että paikka oli kuin taivas erilaisiin asuihin ja lapsiin ihastuneelle tytölle. Ballerinan asu oli kuitenkin tytölle uutta.

– Hän ei ollut koskaan ennen nähnyt ballerinaa tai mitään balettiin liittyvää elämänsä aikana, joten hänen reaktionsa oli odottamaton ja yllätti meidät kaikki, äiti kertoo.

Äiti kertoo, että hän aikoo viedä ballerinoihin rakastuneen tyttärensä balettinäytökseen mahdollisesti jo ensi talvena. 

Lasten reaktiot ovat aitoja ja välittömiä. Katso videolta pikkutytön ihastuttava reaktio, hänen saadessa syliinsä kauan kaipaamansa koiranpennun.

2:01

Lähde: ABCNews  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.