Mainos

"Sulle annan neitsyytein" – Humoristinen Putin-laulu leviää Venäjällä

2:53

Venäjällä leviää parhaillaan netissä hilpeä Putin-laulu, jossa kansallispukuinen naiskuoro laulaa haluavansa naimisiin presidentti Vladimir Putinin kanssa.

Kappaleen luojan Oleg Lomovoin mukaan kappale on humoristinen mutta sanomaltaan vilpitön. Vaikka kappaleen voi nähdä kieli poskessa kirjoitettuna, Venäjällä on kuitenkin paljon naisia joilla on romanttisia tunteita presidenttiä kohtaan.

Putinin kanssa, Putinin kanssa –
Me kaikki haluamme naimisiin Putinin kanssa!  

Oi kerro meille, oi kerro meille
milloin pääsemme naimisiin Putinin kanssa?

Näin alkaa muusikko ja bloggari Oleg Lomovoin uusin sävellys "Naimisiin Putinin kanssa". Tekijä on erittäin tyytyväinen kappaleen saamaan suosioon.

– Tämä on ihan mahtava. Minä tykkään, Lomovoi hymyilee.

– Kappaleen taustalla on positiivisuus ja rakkaus. Se on tämän kenties humoristisenkin kappaleen ydin, kuvailee uutistoimisto AP:lle.

Poliittista satiiria vai henkilöpalvontaa? 

Kappaleen voi kuulla joko rakkauslauluna tai halutessaan aika kieli poskessa kirjoitettuna.

Hymysi viekas ja viisas -
taas katsot minua televisiosta.

Elän hennossa toivossa 
joskus vaimokses päästä. 

Palvon poskesi kaarta, 
suljen silmäni ja palan! 

Liekkini on vain sinua varten. 
Armas sulle annan neitsyytein.

Lomovoin mukaan tällainen ilmiö on kuitenkin todella olemassa Venäjällä.

– Kappaleen ydinteema on nainen, joka elää tietenkin Venäjällä, ja katselee televisiosta miestä, jota ihailee, eikä vain ihaile vaan rakastaa. Ja miksipä hän ei rakastuisi, kun mies on älyllinen, urheilullinen, asiansa osaava ja ihailtu, Lomovoi kysyy.

Hän vakuuttaa olevansa pohjaviestissään täysin tosissaan.

– Tunnen syvää sympatiaa häntä kohtaan. Se on täysin vilpitöntä, niin se vain on. Minulla on hänelle kuitenkin myös kysymyksiä hänelle presidenttinä kuten jokaisella järkevällä ihmisellä, jollaisena näen myös itseni. Kysyn ne humoristisissa lauluissani. Jotkut laittavat julisteita talon seiniin, minä en mene mihinkään. Siihen olen liian laiska. Luon mieluummin hauskan rakkauslaulun, lataan sen nettiin ja katson mitä tapahtuu.

"En ole hänen vertaisensa"

On kuitenkin eri asia kuinka humoristisena kansalaiset kappaleen kuulevat. Osa voi pitää häähaaveita Putinin kanssa huvittavana, mutta monen mielestä ajatus on pelkästään romanttinen.

– Ensin täytyy olla ystävä, tukipilari, pitää olla yhtä koulutettu kuin Putin. Sitä minä en ole. Miksi naisin hänet jos en ole hänen vertaisensa? Vaimon täytyy tukea miestään, pystyä auttamaan häntä yhä ylemmäs urallaan, arvioi 64-vuotias Zoja Jakutjonok.

– En usko että menisin naimisiin hänen kanssaan. Vaikea sanoa kun hän on niin paljon vanhempi kuin minä. Sinänsä en näe häntä aviomiehenäni vaan lähinnä maamme johtajana, kommentoi puolestaan 18-vuotias opiskelija Viktoria Brjukhanova

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.