Mainos

Sukulaisnaisen järkytys: 10 päivää vanha vauva löytyi kuolleena pesukoneesta

Yhdysvalloissa 10 päivää vanha vauva on kuollut jouduttuaan pesukoneeseen. Pesukone ehti käydä kokonaisen kierroksen, ennen kuin vauva löydettiin, kertoo Daily Mail.

Järkyttävä tapaus sattui Bartlesvillen kaupungissa Oklahomassa torstaina. Vastasyntyneen äiti Lyndsey Fiddler oli laittanut vauvan vahingossa pesukoneeseen vaatepinon mukana. Äidin epäillään olleen tapahtuman aikana huumeiden vaikutuksen alaisena.

Maggie May -vauvan puuttumisen huomasi kyläilemään tullut sukulaisnainen Rhonda Coshatt. Coshatt löysi äidin sammuneena kotoa ja sanoi tälle vauvan puuttuvan.

Coshatt huomasi myös, että pesukoneesta kuuluu outoa ääntä. Mennessään tarkastamaan konetta Coshatt koki elämänsä järkytyksen löydettyään Maggie Mayn pyykin seasta kuolleena.

26-vuotias Fiddler pidätettiin huumesyytteiden perusteella. Häntä syytetään vauvan surmaamisesta. Vauvan isä on kuitenkin vakuuttunut, ettei nainen ole tehnyt tekoa tahallaan.

Tapaus on järkyttänyt niin viranomaiset kuin perheen lähipiirinkin. Lähiomaiset olivat olleet pitkään huolissaan Fiddlerin huumeidenkäytöstä. Perheen jäsenet olivat yrittäneet saada naisen huoltajuusoikeutta peruttua ennen vauvan syntymää. Fiddler oli käyttänyt huumeita muun muassa vielä huhtikuussa, jolloin tämä oli neljännellä kuulla raskaalla.

Fiddlerillä oli Maggie May-vauvan lisäksi kaksi lasta, kolme- ja nelivuotiaat pojat. Lapset on otettu nyt sosiaaliviranomaisten huostaan.

(MTV3)

Lue myös Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.