Mainos

Suksien myynti lisääntynyt viime vuodesta

Vaikka lumeton alkutalvi on nakertanut talviurheiluvälineiden myyntiä, suksimyynti on kuitenkin kasvanut viime vuodesta. Joulun jälkeisestä viikosta ennustetaan alalle vuoden vilkkainta kauppaviikkoa.

Lumeton alkutalvi on nakertanut myyntiä urheiluvälinekaupoissa, mutta innokkaimmat hiihtäjät ovat pitäneet suksikauppaa vauhdissa.

Vaikka etelässä hiihdetään vielä kasatulla lumella, maastohiihtoinnostus näyttää jatkuvan myös tänä vuonna. Intersport-ketjussa suksikauppa on kasvanut joulukuussa 33 prosenttia viime vuodesta. Kaikkiaan sen osuus joulukuun myynnistä on 15 prosenttia.

Urheiluvälinekaupoissa lumeton marraskuu oli ankea ja myynti jäi viime vuodesta. Joulukuussa vauhti on kiihtynyt ja suksipakettien lisäksi pukinkonttiin on kääritty askel- ja sykemittareita. Heti joulun jälkeen edessä on vuoden ehkä vilkkain viikko.

- Urheilukaupassa perinteisesti alennusmyyntiviikko on ollut se vuoden kovin kauppaviikko. Se on meillä ehkä erilainen kuin muun kaupan alalla, sanoo Intersportin myymäläpäällikkö Kari Heininen.

Erityisesti säätiedotuksen lupaamat lumisateet saavat urheiluvälineliikkeet odottamaan isoja myyntilukuja ensi viikolla.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 23.12.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.