Mainos

Suklaarusina-kaurakeksit

Makeat iki-ihanat kaurakeksit ovat helppoja leipoa ja tuovat pientä lohtua pimeisiin iltoihin. Tässä kekseihin on ekstraherkuksi lisätty suklaarusinoita. Voit kokeilla myös vaaleita suklaarakeita tms. karkkeja kaurakekseihin.

Suklaarusina-kaurakeksit

  • 125 g sulatettua voita tai margariinia
  • 1½ dl sokeria
  • 4½ dl kaurahiutaleita
  • 1 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl suklaarusinoita (150 g)
  • 1 tl soodaa
  • 3/4 dl kermaa

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille (ja painele ne tasaisiksi). Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 5-8 min. Varo polttamasta suklaarusinoita!

VINKKI:

Pääset helpommalla, kun käytät 1 pkt kauramurotaikinaa, johon sekoitat n. 2 dl suklaarusinoita. Pyörittele seoksesta palloja, jotka painat mataliksi ja paistat kuten edellä.

Resepti: Arja Savela

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.