Suklaarusina-kaurakeksit

Makeat iki-ihanat kaurakeksit ovat helppoja leipoa ja tuovat pientä lohtua pimeisiin iltoihin. Tässä kekseihin on ekstraherkuksi lisätty suklaarusinoita. Voit kokeilla myös vaaleita suklaarakeita tms. karkkeja kaurakekseihin.

Suklaarusina-kaurakeksit

  • 125 g sulatettua voita tai margariinia
  • 1½ dl sokeria
  • 4½ dl kaurahiutaleita
  • 1 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl suklaarusinoita (150 g)
  • 1 tl soodaa
  • 3/4 dl kermaa

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille (ja painele ne tasaisiksi). Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 5-8 min. Varo polttamasta suklaarusinoita!

VINKKI:

Pääset helpommalla, kun käytät 1 pkt kauramurotaikinaa, johon sekoitat n. 2 dl suklaarusinoita. Pyörittele seoksesta palloja, jotka painat mataliksi ja paistat kuten edellä.

Resepti: Arja Savela

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja