Mainos

Suklaalla kuorrutettuja sipsejä markkinoille – maistellaanko näitä myös Suomessa?

Suolaisista herkuistaan tuttu Lay's testaa siipiään tuomalla markkinoille maitosuklaalla päällystettyjä sipsejä.

Sipsijätti Lay's haluaa muuttaa imagoaan pelkkänä suolaisten tuotteiden tuottajana ja tuokin Yhdysvaltain markkinoille maitosuklaalla päällystetyn sipsin. Tuotetta saa ostettua ainakin tämän vuoden loppuun asti Yhdysvalloissa Target-ketjun liikkeistä.

Frito Lay'sin markkinointivastaava Ram Krishnan kertoo USA Today -lehdessä, että jos tuote menestyy, nähdään sitä kaupoissa myös mahdollisesti kauemminkin.

– Kun kokeilee jotain aivan uutta, täytyy kävellä ennen kuin pystyy juoksemaan. Halusimme ensin testata tuotteen menestyksen pienemmällä mittapuulla ennen kuin ryhdymme tuottamaan sitä enemmän, Krishnan kertoo.

Nähdäänkö tuotetta myös Suomessa?

Suomen markkinoilta löytyy jo muutamia suklaakuorrutteisia suolaisia herkkuja, mutta aivan vielä ainakaan näitä Lay'sin suklaisia sipsejä ei nähdä.

Makuja.fi selvitti, mikä näiden herkkujen tulevaisuus on mahdollisesti Suomen markkinoilla. Lay'sin Suomen, Norjan ja Islannin osalta Commercial Managerina toimiva Suvi Reinikkala kertoo, että tuotetta ei aivan vielä nähdä Euroopassa. Reinikkalan mukaan varmat päätökset tehdään vasta tarkkojen markkinointi tutkimuksien jälkeen.

Lähde: USA Today

(IRA JUVONEN – MTV)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja