Mainos

Sukarien puukotusjuttu: Porealtaan tapahtumat salaisiksi

Liikemies Toivo Sukarin porealtaan hankinta ja sen testausta seuranneet tapahtumat teettivät tänään täyden työpäivän Vakka-Suomen käräjäoikeudessa. Yhdeksältä alkaneeksi määrätty istunto pääsi osapuolten viime hetken neuvottelun vuoksi alkamaan puoli tuntia myöhässä. Juttua puitiin yhteensä seitsemän tuntia.

Osa asioista käsiteltiin suljetuin ovin kummankin osapuolen pyynnöstä. Oikeus päätti, että lääkärintodistuksiin ja siveellisyyteen liittyvät asiat pidetään salassa. Salaiseksi jäi siis muun muassa se, mitä porealtaassa joulukuun 22. päivä todella tapahtui.

Loppusaldo oli kuitenkin se, että altaan toimittaneelle lietolaiselle miehelle luettiin syytteet kahdesta pahoinpitelystä, yhdestä törkeästä pahoinpitelystä, vahingonteosta, törkeästä rattijuoppoudesta ja liikennerikkomuksesta.

Tapahtumat alkoivat illalla noin kello kuusi, kun altaan toimittanut mies vaimoineen tuli Sukarin mökille. Ensin hän neuvoi altaan käyttöä. Sen jälkeen Sukari pyysi pariskuntaa saunomaan ja koekylpemään allasta. Illan tapahtumista oikeus kuulikin sitten erilaisia versioita.

Aseina kossupullo ja fileerausveitsi

Syyttäjän mukaan mies oli ensin heittänyt Sukarin vaimoa tyhjällä koskenkorvapullolla päähän. Sen jälkeen hän oli lyönyt tätä fileerausveitsellä aiheuttaen 3-4 sentin syvyisen haavan. Sukaria hän oli lyönyt tuntemattomaksi jääneellä teräaseella sormeen.

Mies oli myös viiltänyt kaikki renkaat rikki Sukarin vaimon autosta ja lähtenyt vaimonsa kanssa ajamaan omalla autollaan 1,62 promillen humalassa. Matka katkesi auton suistuttua tieltä.

Mies myönsi muut teot, mutta kiisti pahoinpitelyt. Hänen avustajansa Paul Perovuo vertasi oikeudessa kuultua samasta teemasta tehtyihin elokuviin - jokaisessa on erilainen näkökulma. Tässä tarinassa "käsikirjoittaja" oli Perovuon mukaan poliisi.

- Tutkinta lähti siitä oletuksesta, että Sukarit ovat joutuneet väkivallan kohteeksi.

Esimerkiksi Eeva Sukarin haava on hänen mukaansa voinut johtua siitä, että hän on vahvassa humalatilassa kaatunut lietolaismiehen kädessä olleeseen veitseen, kun tämä oli puhkomassa auton renkaita.

Toivo Sukaria lukuunottamatta illan muut osallistujat olivat tukevassa humalassa.

Eeva Sukari vaatii syytetyltä yhteensä vajaan 14 000:n ja Toivo Sukari 4700 euron korvauksia.

Oikeus antaa kansliatuomion 3. kesäkuuta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.