Mainos

Suhosta huolestuttaa Pori Jazzin tulevaisuus

Pori Jazzin eroavan toimitusjohtajan Alpo Suhosen mielestä Pori Jazzia järjestävä organisaatio on hajanainen ja eripurainen siitä, miten tapahtumaa pitäisi johtaa.

Alpo Suhosen mielestä Suomen suurin musiikkifestivaali pitäisi yhtiöittää nopeasti. Nyt se toimii aatteellisena yhdistyksenä, joka ei välttämättä takaa supertähtiä Suomeen. Tänä vuonna yksi sellainen oli kuitenkinStevie Wonder, festivaalihistorian kallein esiintyjä 500 000 dollarin keikkapalkkiollaan.

Pori Jazzia pitäisi Suhosen mielestä myös johtaa kuin yritystä. Nyt johto-organisaatio on epäselvä: on säätiö, yhdistys ja tukiosakeyhtiö.

- Ja nyt eletään maailmaa, jossa puhutaan viihdebisneksestä ja ammattilaisuudesta. Ihan selkeästi täällä on ristiriita näiden kahden ulottuvuuden välillä. Aika on ajanut yhdistystoiminnan ohi. Täältä puuttuu omistaja, ja se on aiheuttanut sellaisen tilanteen, että on hirveä määrä pikkuryhmiä, ja ajetaan omia etuja.

Siispä reilu vuosi fesivaalin johdossa riitti Suhoselle. Suhonen kehuu kuitenkin "mister Jazzin" Jyrki Kankaan panosta ylivertaiseksi ja toivoo, että jatkajiakin löytyisi - kunhan Jazzista tehdään yhden katon alla toimiva osakeyhtiö, joka turvaa festivaalin tulevaisuuden ja pysymisen suomalaisten omistuksessa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 19.07.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.