Subin Madventures-ohjelmalle tunnustusta

Subin kotimainen extreme-matkailuohjelma Madventures palkittiin perjantaina YleX:n populaarikulttuuriteko-palkinnolla.

Palkinto myönnettiin sarjan vientityöstä ohjelman tekijöille Riku Rantalalle ja Tuomas Milonoffille sekä kansainvälisestä viennistä vastanneelle Rabbit Films -tuotantoyhtiölle.

Madventures on myyty lähes 200 maahan suomalaisella sisulla ja osaamisella, jonka takaa löytyvät ohjelman tekijät Riku Rantala ja Tuomas Milonoff sekä Rabbit Films -yhtiön Jukka Hildén ja Jarno Laasala. Rabbit Films tunnetaan Subin Duudsonit-sarjan tuotantoyhtiönä, ja myös Duudsonit on levitetty menestyksellä ympäri maailmaa.

YleX:n toimituksen valintaraati päätti palkita Madventuresin, sillä ohjelman maailmanvalloitus on osoitus pitkäjänteisestä työstä ja uskomisesta ”omaan juttuun”. Rantala ja Milonoff ovat tehneet suomalaisen seikkailumatkailuohjelman historiaa - ja nyt heidän työnsä tuottaa ennennäkemätöntä satoa. Ohjelman ilmiömäinen levitys ei kuitenkaan olisi ollut mahdollista ilman Rabbit Filmsin Jukka Hildénin ja Jarno Laasalan hikistä työtä.

YleX:n raati haluaa erityisesti korostaa, että Madventures-ohjelman vientityö on osoitus toimivasta yhteistyöstä kotimaisen viihteen nostamisessa maailmankartalle ja toimii hyvänä esimerkkinä muille alan tekijöille.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat