Mainos

Subaru pakeni poliisia pellon poikki

Varastetulla autolla liikkunut nuori mies pakeni poliisia Mikkelissä maanantaina illalla. Miestä epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta, kertoo Etelä-Savon poliisi.

Tapahtumat alkoivat illalla vähän ennen puolta yhdeksää. Poliisipartio havaitsi Peitsarin kaupunginosassa aikaisemmin päivällä Mäntyharjulta anastetuksi ilmoitetun Subaru -henkilöauton.

Kun Subaru-kuski huomasi poliisit takanaan, hän lähti pakoon.

Auto kääntyi Suntionkujalta ensin Savolaistenkadulle ja siitä edelleen Juvantielle, kohti Pieksämäentietä. Juvantiellä Subaru ohitti kaksi autoa ja vastaan tullut liikenne joutui väistämään. Subarun nopeus oli Juvantiellä 50 km/h rajoitusalueella yli 100 km/h.

Juvantieltä Subaru kääntyi Kinnarinkadulle, mistä edelleen vasemmalle Arinakadulle. Myös Arinakadulla pakenevan auton nopeus oli noin 100 km/h.

Arinakadulta ajo jatkui Ruokoraitin risteykseen, mistä auto ajoi peltoalueen läpi Rentukkaraitin kevyenliikenteen väylälle. Hetken päästä poliisille tuli ilmoitus, että auto on Vehkaraitti 13 kohdalla, mistä se löydettiin tyhjänä.

Paikalta nähtiin poistuvan juosten nuori, hoikka tummiin vaatteisiin pukeutunut mies. Poliisi kaipaa havaintoja tapahtumasta ja ne voi ilmoittaa numeroon 071 8755414 tai 0718755413.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.