Stylisti Teri Niitti: Tällaisten ihmisten pitäisi hakea mukaan nuorennusohjelmaan!

Teri Niitti ja Anne kukkohovi loihtivat suomalaisista 10 vuotta nuorempia uudessa muodonmuutosohjelmassa. Kansainvälisistä versioista tuttuun tv-ohjelmaan haetaan nyt osallistujia, mutta millaisia hakemuksia ohjelman stylisti toivoo näkevänsä?

Suosittu 10 Years younger -ohjelmaformaatti on nuorentanut osallistujiaan jo vuosien ajan lukuisissa maissa. Ulkonäön ohella ohjelmassa on kohennettu myös osallistujien itsetuntoa.

– Parasta ohjelmassa on se, miten saadaan itseensä tyytymättömän ihmisen elämänkelkka käännettyä ja hänet taas pitämään itsestään. Hän saa erilaista energiaa ja pystyy antamaan myös enemmän itsestään ulospäin, Niitti kehuu. Kyse ei ole vain vaatteista, kampauksista ja meikeistä.

– Ihminen on kokonaisuus. Aina katsotaan tapauskohtaisesti millä tavalla saataisiin kyseinen ”potilas” puhkeamaan kukkaan.

Millaisia ihmisiä Niitti itse haluaisi ohjelmassa nähdä?

– Ihmisiä, jotka ovat tyytymättömiä tämän hetkiseen olemukseensa, mutta jotka tuntevat kuitenkin, että sisällä voisi olla se jännittävämpi, energisempi, nuorempi tai vitaalimpi vanha minä. Sellaisia ihmisiä, jotka olosuhteista tai elämästä johtuen ovat menettäneet jotain. He voivat yrittää saada sitä takaisin, Niitti pohtii. 

10 vuoden karistamiseksi ei tarvitse välttämättä pistää vaatekaappia ja kampausta uusiksi. Terin mukaan urautuminen ja pessimismi vanhentavat vääränlaisia vaatteita enemmän, joten jo pelkkä muutoksen tavoittelu voi pyyhkiä vuosia yleisilmeestä.

– Nuoruus ei ole numeroita, vaan asenne. Se on tapa suhtautua optimistisesti elämään, stylisti muotoilee.

Tunnistitko itsesi? Hae mukaan täältä!

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja