Mainos

Stuertti istui pikkutytön viereen koneessa – koko matkustamo taputti heille lennon päätteeksi

Huomaavainen stuertti pisti merkille, kuinka vaikea paikka lentäminen olikaan ilman vierustoveria istuneelle 9-vuotiaalle pikkutytölle. Lennon päätteeksi molemmat saivat aplodit.

Lentopelosta kärsivä 9-vuotias tyttö Gabby sai uskomattoman paljon tukea ja huomiota ystävälliseltä stuertilta, joka näki tytön hädän jo kaukaa. Orlandosta Newarkiin matkanneen perheen äiti jakoi tarinan ystävällisestä stuertista Facebookissa. Hän kertoo tyttärensä kärsivän myös ykköstyypin diabeteksesta.

”Lähtiessämme matkaan hän (stuertti) pisti merkille, että tytöllä oli vaikeaa. Koko lennon ajan hän yritti saada tytön nauramaan ja toi hänelle erikoisjuomia. Kun olimme lähempänä määränpäätä, ilma huononi ja tuli pientä turbulenssia. Gabby alkoi saada paniikkihäiriöitä. Hän (stuertti) kysyi, haluaisiko tyttö, että hän istuisi tämän viereen tyhjälle paikalle. Lensin ilman aviomiestäni kahden pienemmän lapsemme kanssa, enkä voinut lähteä omalta penkkiriviltäni; kuvassa hän (tyttäreni) pitää kädestäni kiinni käytävän yli. Hän hyväksyi ilomielin stuertin ehdotuksen. Stuertti ehdotti, että he puhuisivat kaikesta aivan muusta, jotta hänen ei tarvitsisi miettiä laskeutumista. Niinpä he puhuivat noin 30 minuutin ajan aivan kaikesta; miehen tyttärestä, joka oli samanikäinen tyttäreni kanssa, lemmikeistä ja siitä, mille luokalle hän oli menossa.

Erittäin pahan turbulenssin aikana hän (tyttäreni) alkoi itkeä ja tarrasi kädestä stuerttia, joka sanoi hänelle hellästi, että tyttö voisi pitää kiinni niin kauan kuin vain oli tarvis. Äärimmäisen stressin siivittämänä tyttäreni verensokeri alkoi laskea vaarallisesti. Stuertti nousi penkiltä ja rynnisti hakemaan tyttärelleni appelsiinimehua ja palasi istumaan hänen viereensä. Tyttäreni kysyi, voisiko hän edelleen pitää stuertin kädestä kiinni, kun kone alkaisi laskeutua. Hän suostui, totta kai.

Laskeuduttuamme turvallisesti ja koneen rullatessa portille stuertti kuulutti koko matkustamolle, että hänen ystävänsä Gabby eturivissä oli voittanut lentopelkonsa ja pyysi saada tälle raikuvat aplodit. Ja kaikki taputtivat hänelle. Se oli upea kokemus. Olemme ikuisesti kiitollisia, että tapasimme näin kauniin, epäitsekkään sielun.”

Tiesitkö, miten lentokoneruoka valmistetaan?

Lähde: Life Hack

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.