Mainos

Stubbin tyrmistyttänyt Soukola: Muotoilisin asiani nyt toisella tavalla

Perussuomalaisten poliisikansanedustaja Ismo Soukola kertoo, että hän muotoilisi eduskunnassa kohua herättäneen puheensa nyt eri tavalla.

Soukola kertoi eduskunnan välikysymyskeskustelussa luottamuksellisia tietoja ministerien turvallisuusjärjestelyihin liittyen. Soukola sanoi osallistuneensa muutama vuosi sitten varotoimena tehostettuun valvontaan Jyrki Kataisen (kok.) ja Alexander Stubbin (kok.) kotien läheisyydessä, koska heitä oli uhkailtu. Tästä kommentista puolestaan Stubb silminnähden tuohtui.

Soukola kysyi puheessaan, että miten yksinhuoltajaäiti voisi saada vastaavaa palvelua väkivaltaista entistä puolisoaan kohtaan.  

Soukola kommentoi illalla puheensa aiheuttamaa kohua.  

– Seison edelleen asiani takana, eikä sillä tavalla kaduta. Mutta olisin tietenkin muotoillut puheen toisella tavalla jättämällä nimet ja asematkin mainitsematta. Olisin kuitenkin tuonut esille sen, että poliisin palvelut ovat toisille helpommin saatavissa kuin toisille.

Soukola kertoo, että hän ei ole vielä keskustellut puheestaan oman ryhmänsä kanssa.

Soukola toteaa, että puheesta syntynyttä kohua tärkeämpi asia on poliisipalvelujen turvaaminen ja palvelujen saatavuus valtakunnallisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.