Mainos

Stubbin linjapuhe herättää huolta SDP:ssä

SDP:n varapuheenjohtaja Antti Lindtman on huolissaan kokoomuksen tuoreen puheenjohtajan Alexander Stubbin linjapuheen kannanotoista.  

Lindtmanin mukaan kokoomus on koko kevään korostanut, että tehdyissä päätöksissä on pysyttävä, mutta nyt Stubb on avaamassa nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn, oppivelvollisuuden laajennukseen ja metropoliratkaisuihin liittyviä päätöksiä.  

Lindtman muistuttaa, että nuorten syrjäytymisen ehkäisy on iso kysymys koko Suomen tulevaisuuden kannalta. Oppivelvollisuuden pidentäminen on yksi hallituksen tärkeimpiä työkaluja nuorten syrjäytymisen torjumiseksi, hän painottaa. Oppivelvollisuusikä päätettiin nostaa vuodella 17 vuoteen.  

- Ristiriitaista on sekin, että Stubb ilmoittaa, että puolueiden ei pitäisi enää keskittyä yksittäisiin pistevoittoihin ja samassa puheessa hän avaa uudelleen keskustelun jo kertaalleen sovituista riita-asioista. Eikö tämä ole juuri vanhakantaista irtopistepolitiikkaa, Lindtman kysyy tiedotteessaan.  

- Vanhojen riitojen uudelleen lämmittelyn ja puoluetaktisen irtopisteiden kalastelun sijasta koko hallituksen pitäisi nyt keskittyä kasvun ja työllisyyden edistämiseen. Suomen kohtalo ratkeaa sillä, saadaanko talouden pyörät pyörimään ja työllisyys vahvistumaan, Lindtman jatkaa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja