Mainos

Ratkaisun hetki lähestyy – Stubb korosti vahvuuksiaan

Puheenjohtajaehdokas Alexander Stubb piti sujuvimman esittelypuheenvuoron kokoomuksen puoluekokouksessa Lahdessa. Puheessaan Stubb korosti vahvuuksiaan ja yritti tasoittaa särmiään.

– Tämä on elämäni suurin puhe ja minua ei ole koskaan jännittänyt näin paljon, aloitti Stubb ja näytti tavanomaisen rauhalliselta.

– Puhe on niin suuri, että tällä kertaa minulla on neljä pointtia, letkautti ainaisesta kolmesta pointistaan tunnettu Stubb.

Stubb maalaili jatkoa kokoomuksen kymmenen vuoden vaalimenestykselle, mikä tietenkin miellytti kokoomusväkeä.

Stubbin neljä menestyksen pointtia ovat johtajuus, vaalien voittaminen, kokoomuslainen politiikka ja unelma paremmasta Suomesta.

– Ei tätä maata koskaan ole marisemalla rakennettu, maalaili Stubb ja korosti kokoomuslaisten arvojen ja tavoitteiden tärkeyttä.

Esitykseen sisältyi video, jossa korostettiin mm. Stubbin kansainvälistä osaamista. Videolla esiintyi myös paljon naiskankannattajia.

Kokouspaikalla arveltiin, että kohteena olivat Risikon kannattajat vaalin toisella kierroksella, jonne todennäköisesti pääsevät Stubb ja Jan Vapaavuori.

Stubbin esittely oli kaikenkaikkiaan taitavasti laadittu ja Stubb itse on sujuva esiintyjä. Esityksen loppuun mahtui myös ripaus nöyryyttä, mitä ei ole pidetty Stubbin päällimmäisenä ominaisuutena.

Mutta riittikö esitys nostamaan Stubbin puheenjohtaja-pääministeriksi? Puheenjohtajavaali on parhaillaan käynnissä suljettujen ovien takana ja tulos ratkennee yhden maissa iltapäivällä.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.