Stubb listasi kolme huonointa twiittiään

Pääministerin twiitit ovat keränneet tykkäysten lisäksi myös kritiittikiä. Hjallis-ohjelmassa Stubb listaa mielestään kolme huonointa twiittiään.

Alexander Stubb on ahkera sosiaalisen median käyttäjä ja twiittauksia hän on julkaissut jo yli 15 500. Aina julkaisut eivät ole kaikkia miellyttäneet. Stubb myöntääkin, että on tullut tehtyä virheitä.

– Mulla on paljon huonoja twiittejä. Mulla on kolme sellasta twiittiä, jotka on aiheuttanut turhan hässäkän, Stubb toteaa perjantaina 14.11. nähtävässä Hjalliksen haastattelussa.

Vain muutamaa päivää ennen kyseistä twiittiä oli Sisäasiainministeriö julkaissut raportin koskien väkivaltaista ääriliikehdintää Suomessa. Huonon ajoituksen lisäksi heräsi kysymys konkaripoliitikon tuntemuksesta puolueiden pääperiaatteiden suhteen.

Stubb mainitsee "virhe"twiitiksi myös Iina Kuustosen pukua koskeneen viserryksensä.  Hänen omasta mielestään se oli hauska, mutta Kuustosen puolelta oli tullut pyyntö poistaa twiitti.

Merkittävimmän twitter-kohun aiheutti huonon ajoituksen takia iloiset päivitykset urheilukisoista. Itä-Ukrainassa oli juuri ammuttu alas Malesialainen matkustajakone, ja muiden pohjoismaiden johtajien twiitit käsittelivät tästä aiheutunutta kriisiä.

– Olin varmaan euforiassa kisan jälkeen. Täysin mun moka. Virheet myönnetään ja pyydetään anteeksi, pohtii Stubb tapahtunutta Hjalliksen piinapenkissä.

Stubb Hjalliksen haastateltavana MTV3-kanavalla perjantaina klo 21.30.


Lue myös:

    Uusimmat