Mainos

Stubb: Leikkausten suuruus päätettävä heti hallituskauden alussa

Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb katsoo, että seuraavan hallituskauden rahamääräisesti suurimmat ratkaisut on päätettävä jo kauden alussa.

Stubb sanoi puheessaan Snellman-säätiön talviseminaarissa, että esimerkiksi sopeutuksen määrä ja suurimmat kasvupanostukset on päätettävä heti hallituskauden alussa.

Stubb myöntää, että rakenteellisten uudistusten toteutuksessa hallitus ei ole päässyt kunnolla eteenpäin. Hänen mukaansa tämä johtuu siitä, että tilannekuva ei ole ollut hallituspuolueilla sama.

Stubbin mukaan Suomeen tarvitaan hallitus, jolla on samanlainen kuva maamme asioista. Hän katsoo, että seuraavalla hallituskaudella liike on laajaa yhteisymmärrystä tärkeämpää.

Kokoomuksen Stubbin näkemystä voi pitää vastauksena keskustan linjauksille. Keskustasta on toivottu Suomeen laajaa yhteiskuntasopimusta elinkeinoelämän, hallituksen, eduskunnan ja kuntakentän edustajien kesken.

Kokoomus on viime aikoina hyökännyt hanakasti gallup-johtaja keskustaa vastaan esimerkiksi ulko- ja turvallisuuspolitiikassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.