Stubb hakee tasapainoa: Töitä 24 tuntia vuorokaudessa

Pääministeri vierailee Hjalliksen talk-show'ssa perjantaina. Hän myöntää, että ilman lähipiirinsä apua ei selviäisi kovasta työtahdista.

Alexander Stubb matkustaa nyt vähemmän kuin ollessaan ulkoministerinä. Pääministerin virka, kaksi lasta ja urheiluharrastukset pakottavat Stubbin silti tarkkaan ajankäyttöön.

– Kaikki lähtee kalenterin suunnittelusta, että ehtii tehdä kaiken on sitten kyse ministerin tai pääministerin hommasta, Stubb kertoo MTV.fi:n haastattelussa ja toteaa paiskivansa töitä 24 tuntia vuorokaudessa.

Rankkoja kestävyyslajeja, marathonia ja triathlonia harrastava Stubb ei aio kilpailla vähään aikaan. Ylläpitävä urheilu on kuitenkin yksi hänen jaksamisensa kulmakivistä. Tasapaino muillakin elämän osa-alueilla on tärkeää.

– Haen tasapainoa kahdessa asiassa. Yksi on henkinen tasapaino: miten voi olla hyvä perheenisä, aviomies, pääministeri ja ystävä. Toinen on enemmän yhdistelmä fysiikkaa ja henkistä jaksamista. Uni, ruokavalio ja liikunta ovat siinä merkittäviä, tietää Stubb.

Stubb kertoo elämästään pääministerinä Hjalliksen vieraana perjantaina 14.11 kello 21.30.

 

Lue myös:

    Uusimmat