Mainos

Stubb haastoi hallituksen karkkilakkoon

Hallituksella on edessä kansallinen lakkohaaste. Ulkoministeri Alexander Stubb haastoi nimittäin pääministeri Matti Vanhasen, valtiovarainministeri Jyrki Kataisen ja muut ministerikollegansa kuukauden karkkilakkoon, joka loppuu äitienpäivän aamuna.

Stubb joutui itse haasteen "uhriksi" Lahdessa Salpausselän kisoissa, missä hän majoittui kisavieraana samassa hotellissa Suomen maajoukkuehiihtäjien kanssa. Maajoukkueen hiihtäjät Sami Jauhojärvi, Virpi Kuitunen ja Pirjo Muranen kuvasivat lapsille ja nuorille suunnatun karkkilakko-kampanjan TV-inserttiä hotellin aulassa, kun pahaa-aavistamaton ministeri käveli ohi. Eipä aikaakaan niin hiihtäjät olivat värvänneet karkkilakkoon myös ulkoministerin.

Stubb laittoi vahingon kiertämään ja haastaa muun hallituksen mukaan, nimeten etenkin pääministeri Matti Vanhasen ja valtiovarainministeri Jyrki Kataisen.

Koululaistempauksena alkanut, sittemmin hallitustasolle ja aikuisten asiaksi laajentunut kuukauden karkkilakko on saanut myös TV:n katsojat ja internetin keskusteluryhmät liikkeelle. Elixir-ohjelmassa lauantaina julkistettu hiihtäjien karkkilakkohaaste keräsi ensimmäisen illan aikana lähes kaksituhatta ilmoittautumista eri puolilta Suomea.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.