Mainos

STT valittaa Räsäs-jutun tuomiosta hovioikeuteen

Suomen Tietotoimisto STT valittaa hovioikeuteen Helsingin käräjäoikeuden tuomiosta hiihtäjä Jari Räsäsen nostamassa herjausoikeudenkäynnissä. STT tuomittiin maksamaan korvauksia Räsäselle ja sekä Suomen Hiihtoliiton johtajille doping-uutisesta, jonka väitteitä STT ei pystynyt näyttämään toteen.

Väisänen, Kari, STT:n entinen päätoimittaja

Käräjäoikeuden päätöksen jälkeen STT:n päätoimittaja Kari Väisänen erosi. STT:n hallitus ei vielä tämänpäiväisessä kokouksessaan valinnut hänen seuraajaansa.

Suomen Hiihtoliiton puheenjohtajan Esko Ahon mukaan Hiihtoliitto valittaa tuomiosta vain oikeudenkäyntikulujen osalta. Julkisen herjauksen kohteeksi joutuneet Hiihtoliiton johtavat henkilöt tyytyvät käräjäoikeuden päätökseen tuomion ja korvausten osalta.

-Harmillinen juttu. Olisin toivonut, että tälle asialle olisi saatu jo lopullinen päätös. Ihmettelen mitä tässä enää on voitettavaa, toteaa Aho kuultuaan STT:n hallituksen päätöksestä valittaa käräjäoikeuden tuomiosta. Puheenjohtaja Aho ei usko, että Hiihtoliiton johtaville henkilöille tuomitut korvaussummat muuttuvat korkeammassa oikeusasteessa. -Epäilen, että se onnistuu, lausui Aho. Asianajaja Olli Rauste, joka edusti oikeudessa pääosaa Hiihtoliiton johtavista henkilöistä sanoi, että kantajat jättävät valituksen jutun oikeudenkäyntikulujen korvaamisesta.

-Oikeudenkäyntikuluvaatimuksiamme ei korvattu täysimääräisinä, totesi Rauste. Helsingin käräjäoikeus vähensi jutun kantajien oikeudenkäynnin kuluvaatimuksia yhteensä yli 200 000 markkaa.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.