Mainos

Stressi aiheutti Ensitreffit-tähdelle rytmihäiriöitä – teki radikaalin ratkaisun

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella mukana ollut Pia teki radikaalin ratkaisun ja päätyi pitkään palkattomaan lomaan.

Ensimmäisellä kaudella Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähty Pia päätyi viiden viikon yhteiselon jälkeen eroon hänelle valitun Jussin kanssa. Pia löysi rinnalleen sittemmin uuden miehen, joka niin ikään pitää kokkaamisesta.

Tunnollinen nainen ahkeroi jo vuosi sitten usein kellon ympäri, ja  hänen kehonsa alkoi oireilla stressistä. Pia kertoo blogitekstissään sairastumisestaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Nainen havahtui jo viime keväänä liian raskaaseen taakkaan.

– Kun samaan aikaan yksityiselämässäkin tapahtui suuria mullistuksia, oli yhtälön summa mahdoton. Sain rytmihäiriöitä ja väsyin. En ollut oma itseni. Tarvitsin tauon.

Pia päätyi neuvottelemaan vuorotteluvapaasta esimiehensä kanssa. Työpaikan yt-neuvottelut aiheuttivat tilanteen, että vuorotteluvapaan sijasta ainoa vaihtoehto pidempään taukoon oli palkaton vapaa.

– Kun vastatuulen ensimmäiset merkit olivat havaittavissa, päätin, että oli työnantajan ratkaisu mikä tahansa, en luovu vapaastani, vaan pidän sen palkattomana, Pia kirjoittaa.

Tauon lisäksi hän halusi vaihtaa maisemaa ja päätti lähteä Berliiniin.

– Tätä kirjoittaessani istun lentokoneessa ja odotan. Odotan vanhojen ystävieni tapaamista, odotan tämän illan konserttia ja huomisen katuruokafestareita. 

Pia aikoo järjestelmällisesti downshiftata, nauttia elämän pienistä iloista ja panostaa läsnäolemisen taitoon.

Lue Pian kirjoitus kokonaisuudessaan hänen blogistaan täältä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta on luvassa kolmas kausi!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.