Mainos

Strauss-Kahn: Poliisi toi naisia seksijuhliin

Kansainvälisen valuuttarahaston ex-johtaja Dominique Strauss-Kahn kiistää sekaantuneensa törkeään paritukseen ja talousrikoksiin Lillen prostituutiovyyhdissä. Strauss-Kahnia kuulusteltiin tapauksesta kaksi päivää, ja hänet päästettiin vapaaksi tänään.

Viranomaiset haluavat selvittää, tiesikö Strauss-Kahn, että seksijuhlissa, joihin hän on osallistunut, oli mukana prostituoituja. Lisäksi halutaan tietää, tiesikö hän, että juhlat oli maksettu laittomasti hankituilla varoilla. Useita lilleläisiä merkkihenkilöitä on jo syytteessä asian vuoksi.

Lähteiden mukaan Strauss-Kahn sanoi kuulustelijoille, ettei hän epäillyt naisten olevan prostituoituja. Hänen mukaansa korkea-arvoiset poliisit esittelivät naiset hänelle.

Viimeisin tapaukseen liittyvistä juhlista järjestettiin ilmeisesti 11.-13. toukokuuta viime vuonna matkalla Lillestä Washingtoniin. 14. toukokuuta Strauss-Kahn pidätettiin New Yorkissa epäiltynä hotellisiivoojan raiskauksesta. Syytteet tapauksesta kaatuivat, mutta siviilikanne on vielä käsittelemättä.

(STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.