Mainos

Stora Enson työnseisaus päättyi

Mielenilmauksessa olivat mukana kaikki Stora Enson suomalaiset sellu-, paperi- ja kartonkitehtaat. SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen sanoo haluavansa aikalisän Stora Enson lakkautettaville tehtaille.

Tuotanto Stora Enson tehtaat ovat käynnistyneet vuorokauden mittaisen työnseisauksen jälkeen.

Työnseisauksella työntekijät protestoivat Kemijärven ja Summan tehtaiden sekä Anjalan aikakauslehtipaperikoneen sulkemispäätöstä vastaan.

Mielenilmauksessa olivat mukana kaikki Stora Enson suomalaiset sellu-, paperi- ja kartonkitehtaat. Yhtiön sahoja seisaus ei koskenut.

Töihin palattiin sovitusti myös lakkautuslistalla olevalla Kemijärven sellutehtaalla. Tehtaalta kerrottiin, että täyteen tuotantoon yksikkö saataneen noin vuorokauden kuluessa.

Ihalainen haluaa aikalisän Stora Enson tehtaille

SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen haluaa aikalisän Stora Enson lakkautettaville tehtaille.

Ihalainen vaati Kemissä SAK:n paikallisissa 100-vuotisjuhlissa, että Stora Enson johdon, maan hallituksen ja työmarkkinaosapuolten pitäisi istua neuvottelupöytään selvittämään, miten tehtaiden toimintaa voitaisiin jatkaa.

Ihalainen kuvaa irtisanottavien määrää järkyttävän suureksi. Hän vaatii Suomen metsäteollisuudelle kansallista strategiaa ja toimenpideohjelmaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.