Mainos

Stora Ensolla parhaat sijoittajasivut

Stora Enson internetissä olevat sijoittajasivut valittiin Suomen parhaiksi kilpailussa, jonka järjestivät Suomen Pörssisäätiö, Suomen Sijoitusanalyytikoiden yhdistys ja Talouselämä. Toiseksi parhaat sijoittajasivut ovat raadin mielestä Keskolla ja kolmanneksi parhaat MeritaNordbankenilla.

Nyt ensi kertaa järjestetyn kilpailun tulos julkistettiin Helsingissä tänään. Sen tavoitteena oli tuoda esiin hyviä esikuvia ja parantaa verkossa tarjottavan sijoittajainformaation tasoa.

Raadin mielestä sijoittajasivujen pitää olla ajantasaiset ja esitellä kattavasti sekä taloustiedot ja tiedotteiden että yhtiön strategiat ja tavoitteet. Tärkeänä pidettiin myös, että taloustiedottamisen aikataulut, yhteistiedot ja lisäaineiston tilausmahdollisuus löytyvät helposti.

Stora Enson sivut saivat kiitosta mm. helppokäyttöisyydestä, ajantasaisuudesta, jäsentelyn loogisuudesta sekä runsaasta informaatiosisällöstä.

Tietoa myös suomen kielellä

Professori Jarmo Leppiniemi Osakesäästäjäin Keskusliitosta muistutti, että internet tekee mahdolliseksi samanaikaisen, tasapuolisen tiedottamisen useille eri ryhmille ja on siksi hyvä väline sijoittajainformaation jakamiseen. Leppiniemen mielestä yllättävän monella pörssiyhtiöllä on vain englanninkieliset nettisivut, vaikka suuren yleisön palvelu edellyttäisi hänen mielestään suomenkielistä tiedottamista.

-Finanssienglannin ja muidenkin eri alojen ammattikielten osaajia on internetin käyttäjistäkin vain pieni osa, Leppiniemi huomautti. Stora Ensollakaan ei vielä ollut netissä suomenkielisiä sivuja. Sivujen ansioita pidettiin muuten kuitenkin niin hyvinä, että ne valittiin parhaiksi siitä huolimatta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.