Mainos

Stora Enso laajentaa Pakistaniin

Stora Enso perustaa Pakistaniin pakkausyrityksen paikallisen yrityksen kanssa. Yhteisyritys työllistää noin 950 henkilöä ja sen liikevaihdon arvioidaan olevan 99 miljoonaa euroa tänä vuonna.

Yhteisyrityksen nimi on Bulleh Shah Packaging (Private) Limited. Stora Enson omistusosuus yrityksestä on aluksi 35 prosenttia, mutta yhtiö on sitoutunut nostamaan omistuksensa sovitulla arvolla myöhemmin 50 prosenttiin tiettyjen ennakkoehtojen täyttyessä. Yhteisyritykseen kuuluvat Kasurin tehtaan toiminnot ja Karachin tuotantoyksikkö, jotka ovat tällä hetkellä paikallisen yhteistyöyrityksen Packages Ltd.:n omistuksessa.

– Yhteisyritys on esimerkki Stora Enson investoinneista arvoa tuottaville kasvaville markkinoille. Pakistanin markkinoilla on kasvava kysyntä pakkaustuotteille ja kartongille, joten se on meille houkutteleva kasvun mahdollisuus, Stora Enson pakkausliiketoiminnan johtaja Mats Nordlander sanoo yhtiön tiedotteessa.

Yhteisyrityskauppa saataneen päätökseen vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä, mikäli sille saadaan viranomaisten hyväksyntä ja mikäli tavanomaiset kaupan ehdot täyttyvät.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.