Mainos

Stone valmis Basic Instinct 2:een

Sharon Stone on valmis näyttelemään Basic Instinct -elokuvan jatko-osassa. Elokuvan tekemistä ovat estäneet oikeusjutut, joita 46-vuotias näyttelijätär kävi elokuvan tuottajien kanssa. Nyt oikeusjutut on kuitenkin sovittu ja elokuvan toteutuminen näyttää mahdolliselta.

Oikeudessa Stone vaati Basic Instinct 2:n tuottajilta Mario Kassarilta ja Andrew Vajnalta 14 miljoonaa dollaria korvauksia, jotka nämä olivat Stonen mukaan luvanneet hänelle sanallisella sopimuksella palkkioksi elokuvan tekemisestä. Oikeudenkäynnin yhteydessä huhuttiin, että Stonen esittämät mielivaltaiset vaatimukset omista oikeuksistaan kuvauspaikalla ja elokuvan irtaimistosta olisivat olleet osittain ongelmien takana.

Riidan osapuolet ovat kuitenkin löytäneet yhteisymmärryksen erimielisyyksissään, kertoi Stonen asianajaja Bert Fields.

- Periaatteellinen yhteisymmärrys oikeusjutun sopimisesta on saavutettu, mutta meidän on vielä hiottava erittäin monimutkaisen sopimuksen kirjallinen muoto. Sopimuksen eräs osa on, että Basic Instinct 2 todennäköisesti tehdään. Elokuvan toteutuminen ei ole vielä varmaa, mutta kaikki haluaisivat niin käyvän.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja