Mainos

Stockmannilla roihusi yöllä

Helsingin keskustassa sijaitsevan Stockmannin öisen palon aiheuttamista vaurioista ei ole tavaratalossa vielä tarkkaa arviota. Päivystävä palomestari arvioi aiemmin vesivahingot mittaviksi. Palomestarin mukaan tulipalo sai alkunsa seitsemännen kerroksen toimistotiloissa sijaitsevasta sähköpääkeskuksesta.

- Miehet olivat siellä tekemässä sähkötöitä, ja kun olivat kytkemässä sähkökaappia päälle, se syttyikin palamaan, kertoo Helsingin tavaratalon myyntijohtaja Tuija Vänttinen.

Tavaratalon oma sammutusjärjestelmä sai puolenyön aikaan viime yönä alkaneen palon pääosin talttumaan, mutta kytevien pesäkkeiden sammutukseen tarvittiin pelastuslaitoksen apua.

Sammutusvettä valui seitsemännestä kerroksesta myös kuudennen kerroksen myymälätilaan urheiluosastolle ja jonkin verran myös viidenteen kerrokseen.

Pelastuslaitos joutui purkamaan rakenteita palopesäkkeiden takia. Vesi- ja savuvahingot ovat alustavan arvion mukaan kymmenien tuhansien eurojen suuruiset.

Tavaratalon mukaan vahingoittuneet kerrokset ovat kuitenkin käytössä lähes normaalisti. Seitsemännessä kerroksessa sähkökaapin läheinen osa on suljettu. Suljettuna ovat: kanta-asiakaspalvelu, jalkahoitola, fysioterapiahoitola, matkatoimisto ja Nordean palvelupiste.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.