Stingiltä uusi livelevy

Sting julkaisee uuden livealbuminsa "...All This Time" 5. marraskuuta. Konsertti, josta levy on taltioitu, järjestettiin Stingin kotona Italiassa 11. syyskuuta, ja se oli tarkoitus nähdä suorana lähetyksenä Internetissä. Yhdysvaltoihin tehtyjen terroritekojen takia Sting bändinsä kanssa päätti kuitenkin, että ainoastaan konsertin ensimmäinen kappale Fragile, jonka Sting omisti terroritekojen uhreille, näytettiin julkisesti.

Konserttitilanne oli erittäin intiimi, yleisöä mahtui paikalle vain 200, ja ainutlaatuinen tunnelma onkin välittynyt myös levylle.

Stingin pitkäaikaisen bändin: Manu Katche -rummut, Dominic Miller -kitara, Chris Botti -trumpetti, Jason Rebello -piano ja Mark "Kipper" Eldridge -koskettimet, lisäksi soittamassa olivat muusikot Christian McBride -kontrabasso, Marcos Suzano percussiot, Jaques Morlenbaum -sello, Clarc Clayton -pasuuna sekä taustalaulajat Janice Pendarvis, Katreese Barnes ja Jeff Young. Levyllä kuullaankin aivan uudenlaisia tunnelmallisia versioita Stingin ja Policen hiteistä vuosien varsilta.

Lue myös:

    Uusimmat