Stina Nilsson kommentoi yleisintä hänestä tehtyä Google-hakua: "Ihmiset ovat uteliaita"

Ampumahiihtäjä Stina Nilsson toteaa ihmisten olevan uteliaita, kun puhutaan hänestä tehdystä yleisimmästä Google-hausta.

Maastohiihdon olympiavoittaja Nilsson vaihtoi toissakaudella lajinsa ampumahiihtoon. Tällä kaudella maailmancupissa paras henkilökohtainen sijoitus on kymmenes ja viestissä toinen. Hän valmistautuu paraikaa Pekingin talviolympialaisiin. 

27-vuotias Nilsson on tietoinen, että häntä kohtaan on suurta kiinnostusta olympialaisten alla maastohiihdon saavutuksien vuoksi. Hän voitti maastohiihdossa peräti 12 MM- sekä olympiamitalia. Yksityiselämä on kuitenkin täysin toinen juttu.

– Olen hyvin rehellinen ihminen. Tarjoan sitä, mistä itse haluan puhua. Minut tuntevat tietävät heti, että nyt hän sai kysymyksen, joka meni yli rajan. Silloin voin iskeä takaisin tai ainakin minut voidaan ymmärtää niin. Haluan pitää yksityiselämäni yksityisenä. Se on tietoinen valinta, Nilsson sanoi Expressenille. 

Yksi ensimmäisistä asioista, joka tulee esiin hakiessa Stina Nilssonia, on hänen kumppaninsa. Ruotsalainen ei ole yllättynyt tästä.

– Tämä koskee aikalailla kaikkia julkisuuden henkilöitä. Ihmiset ovat uteliaita sellaisen suhteen. Minulla ei ole mitään tarvetta puhua siitä. Olen tunnettu urheilemisestani ja siitä minulla ei ole mitään ongelmaa puhua, Nilsson totesi.

Pekingin talviolympialaiset käynnistyvät 4. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat