Mainos

Stig: Puumaa mä metsästän

(Fried Music / Warner Music Finland)

Euroviisukarsinnoissa suurelle yleisölle tutuksi tullut Stig on pudottanut aiemmin mukana kulkeneen Dogg-päätteen nimestään ja musiikkityylikin on vaihtunut R & B:stä kantriräpiksi. Banjo ja steelkitara soivat taustalla, kun Stigi naputtaa hassunhauskoja sanojaan. Välissä Stig tosin johdattaa kuulijat Karibian rytmien pariin kappaleessa Hiki. Samanlainen meininki jatkuu Rakkauden Bermudan kolmio –kappaleessa.

Levyllä on mukana euroviisu Laululeija, jonka on säveltänyt Tehosekoittimesta tuttu Matti Mikkola ja DJPP ja sen sanoituksesta vastaa PMMP:n Paula Vesala. Edellisen levyn sinkkubiiseistä Stigidilaatio ja Vadelmasuklaa sekä Kun nainen lyö on tehty tyyliin sopivaksi päivitetyt versiot. Levyn aloittava Häsleri ja em. Rakkauden Bermudan kolmio olivat jo vuonna 2006 ilmestyneellä Stig Dogg –debyyttilevyllä.

Kesähitiksi levyltä on noussut tarttuva Ryyppy, jonka kertosäkeeseen on helppo yhtyä terassilla, pubissa, grillipaikalla, puistossa tai vaikkapa diskon tiskillä. Nimibiisin Puumaa mä metsästän melodia ja sanat jäävät soimaan päähän kuin tauti.

Kun sanat ovat sopivan nasevat ja omalla tavallaan hauskat ja biisit omaavat tarttuvan poljennon, on helppo unohtaa, miten tylsä mumisija Stig oikeastaan on. Silti herran laulussa on jotain herkkää ja herttaista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.