Stewart ja Pattinson avoimesti yhdessä – käsi kädessä festareilla

On/off-pariskunta ei peitellyt suhdettaan viikonloppuna musiikki- ja taidefestivaaleilla.

Viime kesän pettämiskohun jälkeen Twilight-elokuvien ja ilmeisesti jälleen myös tosielämän rakastavaiset Kristen Stewart ja Robert Pattinson ovat pitäneet suhteensa visusti poissa julkisuudesta. Heistä nähdään vain harvoin kunnollisia yhteiskuvia – lukuun ottamatta virallisista tilaisuuksista otettuja edustuskuvia tai suttuisia salaotoksia.

Tänä viikonloppuna pariskunta kuitenkin asteli kaikessa rauhassa käsi kädessä Coachella-festareilla Kaliforniassa. He olivat pukeutuneet arkisesta: Pattinson tennareihin, farkkuihin ja t-paitaan ja Stewart kuluneisiin tossuihin, farkkusortseihin, t-paitaan ja lippikseen. Molemmat olivat verhoutuneet aurinkolasien taakse.

Katso kuvat käsi kädessä kulkevasta pariskunnasta Daily Mailin sivuilta.

Twilight-pariskunnan suhteen uudelleenlämpenemisestä on saatu vihiä jo jonkin aikaa. Heidät on nähty juhlimassa yhdessä Stewartin 23-vuotissyntymäpäiviä ja lähteiden mukaan Pattinson osti tyttöystävälleen lahjaksi 30 600 euroa maksaneen keräilykynän.

Pattinson ja Stewart erosivat viime kesänä, kun Stewart jäin kiinni pettämisestä elokuvaohjaaja Rupert Sandersin kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat