Stewart avautuu pettämisskandaalista: Piileskelin hotellihuoneessa

Näyttelijä Kristen Stewart joutui myrskyn silmään kesällä tapahtuneen pettämisskandaalin jälkeen.

Twilight-tähti Kristen Stewart ja Robert Pattinson joutuivat intensiivisen tarkkailun alaiseksi kesällä, kun useita vuosia seurustelleen parin välit rakoilivat. Kristen joutui keskelle pettämisskandaalia ohjaaja Rupert Sandersin, 41, kanssa.

22-vuotias Stewart pyysi poikaystävältään hairahduksensa julkisesti anteeksi. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan Pattinson jätti hänet. Paparazzit jahtasivat huomion keskipisteeksi joutunutta Stewartia, ja Robertin fanit uhkailivat boikotilla.

Matalaa profiilia asiasta pitänyt Stewart avautui viimein kohun vaikutuksista elämään. Hänen mukaansa omien pelkojen kanssa tarvitsee elää.

– Jos olet rehellinen ihminen, teet virheitä. Silloin kaikkein mielenkiintoisimmat asiatkin tapahtuvat, Stewart purkaa ajatuksiaan Daily Mail -lehdelle.

Hollywood-tähti päätti turvautua piileskelyyn sen sijaan, että hän olisi näyttäytynyt julkisesti. Tähdeltä jäi väliin myös muutamien elokuvien ensi-iltoja. Käänne hänen käytöksessään tapahtui, kun hän päätti olla välittämättä ulkopuolisten ajatuksista häntä kohtaan.

– Pysyttelin mieluummin hotellihuoneessani kuin kohtasin kaiken. Jos jäät liikaa riippuvaiseksi muiden mielipiteistä, sinusta tulee hajanainen ihminen, On The Road -elokuvaa tähdittävä kaunotar perustelee.

Stewart ja Pattinson palasivat takaisin yhteen syksyllä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat