Steven & Chris antavat elämänohjeita

Tuoreita kahvipöytäkeskustelun aiheita ja hyödyllisiä elämänohjeita tarjoillaan AVAlla joka myöhäisilta puoliltaöin, kun hauskat ja nokkelat talkshow-isännät Steven ja Chris ottavat ohjat käsiinsä.

Puheenaiheet voivat olla mitä tahansa muodista ruokaan, sisustukseen ja parisuhteisiin.

Steven Sabados ja Chris Hyndman ovat kotimaassaan Kanadassa aiemmin tunnettuja menestyksekkäinä sisustussuunnittelijoina. Sittemmin miehet ovat tulleet tutuiksi hurmaavina isäntinä lanseeramassaan lifestyle-talkshowssa Steven & Chris.

Pitkä parisuhde

Isäntäkaksikon kemia toimii mainiosti, johon lienee syynä jo se, että Steven ja Chris ovat eläneet yhdessä pariskuntana jo yli 20 vuotta. Miehiä puhuttaa niin viihde, ruuan laitto, muoti, terveys kuin kodin sisustaminenkin.

Ohjelmassaan kaksikko haastattelee asiantuntijavieraita ja tunnettuja tähtiä. Vierailevat asiantuntijat antavat ohjeita muun muassa pukeutumisesta, ruoasta ja terveydestä. Tämän lisäksi studiossa valmistetaan ruokaa ja kodin pieniä sisustuselementtejä.

Pitääpä pariskunta myös katsojakysymysosion, jossa katsomon väki pääsee kysymään mieltään kaivertaneita asioita.

Tulevissa jaksoissa katsoja saa vinkkejä muun muassa oikeanlaisesta aamiaisesta, sopivien rintaliivien löytämisestä, sekä esimerkiksi yksilöllisten lampunvarjostimien tuunauksesta.

Lisäksi kuullaan muun muassa miten riidellä toimivasti, kuinka matkalaukku oikeaoppisesti pakataan ja valmistetaan vähäkalorisia hampurilaisia. Vieraana nähdään muun muassa kauhukokki Gordon Ramsay.

Steven & Chris joka ilta AVAlla

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja