Stefan Lindforsin kassi:

- miniananas - pitahja-hedelmä - endiivi - 4 rambutan-hedelmää - 5 kumkvattia - 2 punaista banaania - 3 nahkiaista

Aki Wahlmanin ja Stefan Lindforsin menu:

Valkosipuliöljyssä paistettuja nahkiaisia ja banaani-perunasosetta

2 nahkiaista 2 valkosipulin kynttä oliiviöljyä 2 isoa uuniperunaa keltasipuli punainen banaani 6 lehteä basilikaa

Leikkaa valkosipuli viipaleiksi ja paista nahkiaiset pannulla oliiviöljyn kanssa. Keitä perunat kypsäksi, soseuta ja liää joukkoon banaanipalat. Mausta basilikan lehtisilpulla.

Liekitetyt miniananakset

miniananas 1 rkl fariinisokeria 1 rkl voita 2 cl Cointreau-likööriä Rambutan-hedelmä

Kuori ananas ja poista kuiva keskiosa. Paista voissa ja sokerissa, liekitä. Poista rambutanista kuori ja ja sisällä oleva kivi. Kuutioi pieneksi, mausta mintulla ja sokerilla.

Viikunakeitto

2 tuoretta viikunaa 2 viipaletta Pitanja-hedelmää 2 dl valkoviiniä 1 rkl fariinisokeria vaniljatanko

Leikkaa hedelmät paloiksi. Hauduta sokerin ja viinin kanssa pehmeäksi. Soseuta ja paseeraa siivilän läpi.

Paahdettua perunaa ja endiiviä

endiivi uuniperuna 2 dl maitoa oliiviöljyä suolaa pippuria

Keitä endiivi maidossa 2 min. Purista keitettyä endiiviä pyyhkeen välissä, jotta kaikki maito saadaan pois. Puolita endiivi ja pariloi parilapannulla. Pariloi samalla perunaviipaleet, mausta suolalla. Lisäkkeeksi yrttisalaattia.

Lue myös:

    Uusimmat