Mainos

Stefan Lindforsin kassi:

- miniananas - pitahja-hedelmä - endiivi - 4 rambutan-hedelmää - 5 kumkvattia - 2 punaista banaania - 3 nahkiaista

Aki Wahlmanin ja Stefan Lindforsin menu:

Valkosipuliöljyssä paistettuja nahkiaisia ja banaani-perunasosetta

2 nahkiaista 2 valkosipulin kynttä oliiviöljyä 2 isoa uuniperunaa keltasipuli punainen banaani 6 lehteä basilikaa

Leikkaa valkosipuli viipaleiksi ja paista nahkiaiset pannulla oliiviöljyn kanssa. Keitä perunat kypsäksi, soseuta ja liää joukkoon banaanipalat. Mausta basilikan lehtisilpulla.

Liekitetyt miniananakset

miniananas 1 rkl fariinisokeria 1 rkl voita 2 cl Cointreau-likööriä Rambutan-hedelmä

Kuori ananas ja poista kuiva keskiosa. Paista voissa ja sokerissa, liekitä. Poista rambutanista kuori ja ja sisällä oleva kivi. Kuutioi pieneksi, mausta mintulla ja sokerilla.

Viikunakeitto

2 tuoretta viikunaa 2 viipaletta Pitanja-hedelmää 2 dl valkoviiniä 1 rkl fariinisokeria vaniljatanko

Leikkaa hedelmät paloiksi. Hauduta sokerin ja viinin kanssa pehmeäksi. Soseuta ja paseeraa siivilän läpi.

Paahdettua perunaa ja endiiviä

endiivi uuniperuna 2 dl maitoa oliiviöljyä suolaa pippuria

Keitä endiivi maidossa 2 min. Purista keitettyä endiiviä pyyhkeen välissä, jotta kaikki maito saadaan pois. Puolita endiivi ja pariloi parilapannulla. Pariloi samalla perunaviipaleet, mausta suolalla. Lisäkkeeksi yrttisalaattia.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.