Mainos

Steam kerää valtavasti lisää pelaajia – uusia käyttäjiä keskimäärin 1,5 miljoonaa joka kuukausi

Steam on yhä pc-pelaamisen koti, vaikka sen kilpailijat luovat koko ajan lisää painetta. Steamin käyttäjämäärä onkin kasvanut vaikuttavasti jo 18 kuukautta peräkkäin.

Steam jatkaa voittokulkuaan pc-pelaamisen suosituimpana palveluna. Casual Connect -tapahtumassa Seattlessa paljastettujen lukujen perusteella digitaalinen pelikauppa Steam on saanut kuukausittain noin 1,5 miljoonaa uutta käyttäjää viimeisen 18 kuukauden aikana.

Steam-palvelua pyörittävä peliyritys Valve ei ole tehnyt suurta numeroa sen käyttäjäkunnan lukumäärästä enää vuosiin, joten uudet tilastot ovat harvinaista herkkua.

Valven Tom Giardino kertoo, että ensimmäistä kertaa Steam-palvelussa ostoksia tehneitä kertyi 27 miljoonaa tammikuusta 2016 lähtien. Päivittäin Steam-käyttäjiä rekisteröidään keskimäärin noin 14 miljoonaa kappaletta.

Aasialaisten asiakkaiden määrä on myös hurjassa kasvussa: 17 prosenttia Steamin kuluneen vuoden myynneistä on tullut Aasian markkinoilta.

Giardinon mukaan kuukausittaisten käyttäjien määrä on myös lisääntynyt, joka on tämän vuoden aikana ollut noin 67 miljoonan käyttäjän kieppeillä. Vertailun vuoksi Xbox Live -käyttäjiä mitataan kuukaudessa noin 53 miljoonaa.

Lähde: Polygon


***

7:14

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja