Stallonen lapset ovat pilalle hemmoteltuja

Näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on paljastanut hemmotelleensa lapsensa piloille. Toimintaelokuvien tähti myöntää antaneensa lapsilleen liikaa etuisuuksia.

Tähden mukaan hänen ja vaimonsa Jennifer Flavin kolme lasta ovat niin hyvään tottuneita, että he ovat hotelleissakin kuin kotonaan.

- He tietävät, etteivät he ole normaaleja. He tulevat kodista, joka on hotellinkokoinen ja heillä on lapsenvahteja ja henkivartijoita. Kun he matkustavat yleisellä lentokoneella, he kysyvät: "mitä nämä ihmiset tekevät meidän lentokoneessamme?", Stallone kauhistelee.

60-vuotias valkokankaiden veteraani olisi ehkä kannattanut harkita hieman, missä lapsensa kasvattaa.

- Me asuimme hotellissa Beverly Hillsissä, kun toinen lapseni syntyi. Vanhin lapsista luuli hotellia kodikseen. Hän kuvitteli, että meillä oli 200 hengen palvelusväki ja, että hotellin aula oli hänen olohuoneensa. Hän jopa pyysi ihmisiä lähtemään, Stallone muistelee.

Rocky-elokuvien tähti on ollut kymmenen vuotta naimisissa Flavin kanssa, joka on hänen kolmas vaimonsa. Hänellä on myös kaksi lasta vuonna 1985 päättyneestä avioliitostaan Sasha Czackin kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat