Mainos

SPR:n Aasia-keräyksellä ennätystuotto

Tähän mennessä keräys on tuottanut 18,5 miljoonaa euroa. Tästä katastrofin uhrien auttamiseen on jo käytetty 6 miljoonaa euroa.

Suomen Punaisen Riston Aasia-keräys jatkuu ainakin helmikuun loppupuolelle. Jo tähän mennessä keräys on tuottanut ennätykselliset 18,5 miljoonaa euroa.

Helmikuussa on vielä useita tapahtumia ja tilaisuuksia, joiden kautta voi tukea Aasian hyökyaaltokatastrofin uhreja. Luvassa on muun muassa konsertteja, teatteriesityksiä ja seminaareja.

Jo nyt katastrofirahastoon kertyneillä varoilla SPR kykenee auttamaan pitkäjänteisesti ihmisiä tuhoalueella ensin hätäapuvaiheessa ja myöhemmin jälleenrakennus- ja kehitysvaiheessa. SPR:n arvion mukaan Aasian ohjelma saattaa jatkua jopa kahdeksan vuotta.

Tähän mennessä SPR on käyttänyt keräysvaroja katastrofien uhrien auttamiseksi yli 6 miljoonaa euroa. Koko kerätty 18,5 miljoonaa euroa käytetään Aasian katastrofialueen ihmisten auttamiseen.

Katastrofirahastoon kerätyt varat ovat nyt pankkitilillä ja valtion obligaatioissa, ja ne voidaan irrottaa avustuskäyttöön vuorokaudessa. SPR:n katastrofirahaston toiminnalle ja varojen käytölle järjestön hallitus on laatinut tarkat säännöt. Rahaston jokaisesta avustuspäätöksestä tehdään numeroitu, pääsihteerin allekirjoittama päätösasiakirja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.